Dekreuen

Welkom bij Van Dorpzicht, ontmoet onze dekreuen!

Bij van Dorpzicht zijn we gepassioneerd door het fokken van gezonde, mooie en goed gebouwde Oudduitse Herders met fijne karakters. We zijn verheugd om je voor te stellen aan onze vier indrukwekkende dekreuen die beschikbaar zijn voor fokdiensten. Zie ook de onderliggende pagina’s voor meer informatie,

Lex: De Majestueuze Gentleman

Onze eerste dekreu, Lex, is een majestueuze en goed gebouwde Oudduitse Herder met een uitstekende stamboom en een zachtaardig temperament. Hij heeft met succes deelgenomen aan een show en zijn nakomelingen staan bekend om hun uitmuntende gezondheid en karakter. Met Lex als vader zijn er al vele veelbelovende pups geboren die zowel geschikt zijn als gezinsgenoot en als werkhond.

Lex heeft al drie succesvolle nesten voortgebracht en begin juni wordt zijn vierde nest verwacht. Alle gezondheidsonderzoeken zijn top en de fokkers die een nest met hem hebben gefokt, zijn dik tevreden over de kwaliteit van zijn nakomelingen.

Nakomeling uit het J nest Van de Hoogenweg

Nakomeling uit het F nest Vom Feenwald

Nakomeling uit het S nest Vom Bachmannsgraben

Voor meer informatie over Lex, inclusief zijn stamboom, gezondheidsinformatie en beschikbaarheid voor fokdiensten, zie zijn pagina op onze website.

Wodan: De Imposante Vererver

Wodan is een imposante en krachtige Oudduitse Herder met een indrukwekkende uitstraling en een loyaal karakter. Hij heeft bewezen een uitstekende vererver te zijn, met nakomelingen die excelleren in zowel gehoorzaamheid als behendigheid. Zijn nakomelingen zijn niet alleen atletisch en intelligent, maar ook liefdevolle metgezellen voor hun eigenaren. Hij valt op door zijn vrolijke karakter, hij is vriendelijk naar alle mensen en alle dieren. Verder heeft hij veel fans door zijn zilvergrauwe kleur.

Wodan heeft al een succesvol nest voortgebracht en de volgende wordt deze maand verwacht. Alle gezondheidsonderzoeken zijn geweldig en zijn nakomelingen zijn zeer geliefd bij hun eigenaren.

Nakomeling uit het B nest Of Castle Black

Voor meer informatie over Wodan, inclusief zijn stamboom, gezondheidsinformatie en beschikbaarheid voor fokdiensten, zie zijn pagina op onze website.

Venom: De Trotse Vertegenwoordiger

Venom, onze derde dekreu, is een trotse vertegenwoordiger van het ras met een sterk lichaam en een zelfverzekerde uitstraling. Hij heeft een uitstekende gezondheid en zijn karakter is een van zijn grootste troeven. Zijn zelfverzekerde en evenwichtige temperament is iets waar fokkers naar op zoek zijn, omdat ze weten dat deze eigenschappen van grote waarde zijn bij het fokken van gezonde en goed aangepaste nakomelingen.

Venom wordt bemiddeld en is eigendom van Oudduitse Herder Kennel Castle Black. Met zijn indrukwekkende fysieke verschijning en sterke genetica is hij een geweldige keuze voor fokkers die streven naar het verbeteren van het ras en het voortbrengen van gezonde en prachtige pups.

Voor meer informatie over Venom, inclusief zijn stamboom, gezondheidsinformatie en beschikbaarheid voor fokdiensten, neem contact op met Oudduitse Herder Kennel Castle Black of zie zijn pagina op onze website

Duke: De veelbelovende nieuwkomer

Binnenkort verwelkomen we Duke in ons fokprogramma. Deze veelbelovende jonge reu combineert een uitstekende stamboom met een vriendelijk karakter en een gezonde lichaamsbouw. Duke belooft een waardevolle toevoeging te worden aan ons fokprogramma en we kijken ernaar uit om zijn nakomelingen te verwelkomen en te zien hoe ze uitgroeien tot trotse vertegenwoordigers van het ras.

Duke was in eerste instantie helemaal niet bedoeld als dekreu, maar zijn karakter is zo top dat we niet anders konden dan zijn kwaliteiten doorgeven. Zijn vriendelijke en zachtaardige karakter maakt hem geliefd bij iedereen die hem ontmoet. En als hij langskomt, zijn de oehs en aahs niet van de lucht – hij is zo ontzettend knap!

Binnenkort starten we met zijn gezondheidsonderzoeken om ervoor te zorgen dat hij in topconditie is voor zijn nieuwe rol als dekreu. We zijn ervan overtuigd dat Duke een geweldige bijdrage zal leveren aan het verbeteren van het ras en we kunnen niet wachten om zijn nakomelingen te verwelkomen.

Voor meer informatie over Duke en zijn beschikbaarheid voor fokdiensten, blijf op de hoogte via Duke zijn pagina voor updates.

Bij van Dorpzicht staan we bekend om onze toewijding aan het fokken van Oudduitse Herders van hoge kwaliteit met sterke genetische achtergronden en uitstekende gezondheids- en temperamentkenmerken. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een van onze dekreuen voor je volgende fokproject, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden. Zie de pagina contact