A nest week 1


Het A nest van ouder Faya en Achak-Mex of Heartland
Verwantschap coëfficiënt
3,22 %

Geboren op 6 februari 2011


Ik ben een teefje en als eerste geboren dit was 6 februari 9.30 mijn geboortegewicht is 570 gr, 7 februari was ik alweer op geboortegewicht. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Akyra van Dorpzicht, ik blijf hier wonen. Mijn roepnaam is Kyra. 
Ik heb een donkerblauw bandje om.


Ik ben een reu'tje en als tweede geboren dit was 6 februari 10.02 mijn geboortegewicht is 552 gr, de eerste dag was ik gelijk al gegroeid. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Ayko van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een lichtblauw bandje om.


Ik ben een reu'tje en als derde geboren dit was 6 februari 10.21 mijn geboortegewicht is 576 gr. De eerste dag was ik gelijk al gegroeid. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Andy van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een groen bandje om.


Ik ben een reu'tje en als vierde geboren dit was 6 februari 10.46 mijn geboortegewicht is 548 gr. De eerste dag was ik gelijk al gegroeid. Mijn kleur is zwart/bruin. Ik ben een brutale knul. Mijn volledige naam is Arko van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een rood bandje om.


Ik ben een teefje en als vijfde geboren dit was 6 februari 10.56 mijn geboortegewicht is 492 gr. Toen ik net geboren was had ik een beetje moeite met ademen, maar nu gaat het erg goed. De eerste dag was ik gelijk al gegroeid. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Ayka van Dorpzicht, mijn nieuwe baas gaat mij ook zo noemen. 
Ik heb een roze bandje om.


Ik ben een teefje en als zesde geboren dit was 6 februari 12.00 mijn geboortegewicht is 582 gr. Ik ben een stevige tante. De eerste dag was ik gelijk al gegroeid. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Ashley van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een wit bandje om.
 

Ik ben een reu'tje en heb een eeneiige tweelingzus. We zijn tegelijk geboren en zaten in het zelfde vliesje. Dit was 6 februari 13.14 mijn geboortegewicht is 432 gr. De eerste had ik wat moeite om de tepels te vinden en liet mij dan flink horen, daarom viel ik de eerste dag dan ook een beetje af, nu weet ik hoe ik moet drinken bij mijn moeder. Ik word vast heel groot. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Amor van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een oranje bandje om.


Ik ben een teefje en heb een eeneiige tweelingbroer. We zijn tegelijk geboren en zaten in het zelfde vliesje. Dit was 6 februari 13.14 mijn geboortegewicht is 400 gr. De eerste had ik wat moeite om de tepels te vinden en liet mij dan flink horen, maar ik ben wel gelijk al gegroeid. Nu weet ik hoe ik moet drinken bij mijn moeder. Ik word vast heel groot. Mijn kleur is zwart/bruin. Mijn volledige naam is Amy van Dorpzicht, mijn nieuwe baas moet nog een leuke roepnaam bedenken voor mij.
Ik heb een geel bandje om.

Voor meer foto's van de 1e week klik op het picasa logo