Drachtboek U nest

Reserveren voor deze combinatie is niet meer mogelijk
9

Zo lang op gehoopt! Zo lang op gewacht! Eindelijk is het gelukt een nestje op komst met onze Ynouk, we kunnen ons geluk niet op!!
Nadat het een paar keer niet lukte met Ynouk, kregen we van onze vrienden van Lowland Shephards het aanbod om het te proberen met Kai (Ruff-Kai van Dorpzicht) Kai is een zoon van Nicky en Lancelot uit ons R nest.

Kai is HD-A en ED, DM en Dwerggroei vrij, de verwantschap tussen Ynouk en Kai is 3,22%

kai3

Voor meer informatie over Kai, zie de pagina Ruff-Kai op de website van Lowland Shephards

Nadat we Ynouk op alles hebben laten testen wat maar mogelijk is, zijn we toen ze loops was het traject ingegaan en toen de progesteron hoog genoeg was hebben Ynouk en Kai heerlijk een date gehad in ons weiland en geheel zonder hulp hadden we onze geslaagde dekking. 2 dagen later voor alle zekerheid naar de Universiteit van Gent voor een Ki.
Dan begint het lange wachten en eigenlijk durven we niet meer te hopen.
Na 3 weken kunnen we echt niet langer wachten en maken de reis naar Eersel voor een echo (dierenkliniek Eersel heeft het hele traject begeleid) en eigenlijk kunnen we het nog steeds niet geloven, we zien 10 pups op de echo!
_YNOUCK_20210907115347_1156290
De komende weken gaan we Ynouk haar progesteron monitoren en een tweede echo staat gepland voor als ze wat langer drachtig is! Het blijft nog superspannend of dracht doorzet, maar we zijn super positief dat het goed blijft gaan,

We verwachten de pups medio oktober.
De inschrijving gaan we nu eerst openen voor de mensen die al een pup bij ons gereserveerd hebben uit een andere combinatie, eventueel wordt volgende week de inschrijving geopend voor nieuwe reserveringen

13-09-2021
Vandaag hebben we voor de tweede keer het progesteron bepaald, vorige week was het 17,7 ng/ml en vandaag 20.
Ziet er goed uit dus, morgen laten we een tweede echo van haar maken.

Zoals wel een beetje verwacht (Ynouk heeft veel fans) was de combinatie binnen een paar dagen volledig gereserveerd.
3.4
Nog steeds 10, ze groeien, hartjes kloppen, geen afwijkingen te zien